Over mij

Hoi, Allemaal. Ik ben Anne-Wil Kraan. En woon in Gouda. Zelf ben ik 25 jaar.
Ik zit in mijn 2de leerjaar op het MBO Rijnland te Gouda, bij de opleiding MBO 4 Bedrijfsadministrateur.


Mijn hobby's zijn: schrijven, lezen, shoppen, opmaken, foto's maken, filmen, knutselen. Zelf ben ik erg creatief, en wil hier meer mee gaan doen voor mijn blog en YouTube.
Ik werk vanuit mijn kamer thuis bij mijn ouders (ja ik woon nog thuis bij mijn ouders). Mijn kamer is wel aan een makeover toe, de laatste keer dat dit gedaan is toen ik van de middelbare af ging dat was in zomer 2011. Wow dit is echt lang geleden. Het is nu nog wat kinderlijk maar hier gaat wel verandering in komen.

Ik ben toen begonnen aan de opleiding Pedagogisch Medewerker kinderopvang, na een half jaar ben ik de zorg ingerold. En aan de opleiding Verzorgende-IG begonnen. Dit heb ik niet afgerond, maar ik ben uitgestroomd op een niveau lager als helpende zorg en welzijn, doordat ik 8 maanden lang met een flinke ontsteking en galstenen had gelopen. Hierdoor moest ik stoppen met de opleiding en kon ik gelukkig toch nog een diploma krijgen doordat ik de vereiste opdrachten al klaar had, gelukkig. Ik heb toen besloten om een andere richting in te gaan, voor mezelf en mijn eigen gezondheid. In de zorg liep ik wel eens met een ontsteking vooral aan mijn pees in mijn voet, heb ook al een keer mijn knie verstuikt (hoe ik dat gedaan heb ik heb geen idee), en heb om wille daarvan ervoor gekozen voor een andere richtig, ik heb geen zin om met blijvend letsel te gaan lopen door de zorg, om andere mensen te helpen. Ik ben momenteel student financieel administratief medewerker. En van een stel docenten mag ik volgend schooljaar een hoger niveau gaan doen. Dit ga ik nu ook doen. Het 1ste leerjaar heb ik met goede cijfers afgerond (Cum Laude afgerond met mijn examencijfers).

Daarnaast sport ik nu ook, in de zomervakantie 3x per week en ik blijf sporten. Waarbij ik goede begeleiding heb. Waardoor afvallen een stuk makkelijker gaat. Momenteel is het wel zo dat ik sport voor zover mijn schoolrooster het toestaat. Maar dat is eigenlijk met alles zo. Niet alleen met het sporten maar ook met het filmen.

Met mijn blog en YouTube help je ook mensen maar dan op je eigen manier, en dit voelt een stuk fijner dan rond te lopen met pijnstillers en beperkt te zijn in je kunnen.Ik film momenteel met mijn IPhone 8, voor mijn YouTube kanaal.

Mochten jullie nog leuke dingen hebben die je graag wilt terug zien hier op mijn blog of op mijn YouTube kanaal laat het dan zeker weten, misschien zie je het dan wel terug.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten