woensdag 8 juli 2015

Einde 2de leerjaar

Hoi allemaal,
Ik wil jullie even laten weten hoe dit schooljaar is verlopen. Voor mij begint de vakantie vandaag, officieel pas komende vrijdag na 17.15 kan is eigenlijk pas roepen ik heb VAKANTIE.
Gisteren heb ik mijn laatste lesdag op school gehad, dit was een administratieve chaos  in de klas. Niet iedereen gaat over naar het 3de leerjaar, ik gelukkig wel. Ik heb alle examens gehaald die ik moest halen, en heel fase 1 af, dat zijn de stage opdrachten voor de gene die dit niet kennen.

Ik ga nu naar mijn 3de leerjaar wat bij mijn opleiding MBO N.3 verzorgende IG gelijk het examen jaar is. Vorige week heb ik mijn stage periode van 20 weken (wat eigenlijk 19 weken was) afgesloten. Nu dat ik naar het examenjaar ga begin ik weer met 10 weken stage, wat er in praktijk waarschijnlijk 9 weken zullen zijn. Omdat we beginnen met een week school.
Daarna hebben we 10 weken school, met onze examens die we veder krijgen. De lessen hebben we niet meer op 1 locatie. Ik sta net als de rest van mijn klas ingeschreven bij het ROC ID college Gouda, maar ik ga ook les krijgen bij het ROC ID college Zoetermeer. Dat is om het lekker makkelijk te maken zeg maar. Nee juist niet we moeten gaan kijken op internet voor het rooster naar 2 verschillende klassecodes. De rede dat we naar een andere locatie moeten is omdat ze daar betere docenten hebben om ons op te leiden. In Zoetermeer zit de branche richting VVT (verpleeghuis, verzorgingshuis en thuiszorg). Hierin ga ik mij specialiseren, zeg maar.

Ik hou jullie wel op de hoogte van hoe het gaat.

Ik ga ook proberen om nog voor elke dag een artikel of wat anders online te zetten, maar dit kan wat moeilijk worden, ik begin volgende week met zomer werk, tot 5 augustus. Maar ik ga me best doen.

1 opmerking:

  1. Hihi, neem maar lekker al vast een voorschot....jahhhhh VAKANTIE!!!!!!

    BeantwoordenVerwijderen