maandag 31 augustus 2015

Look of the day, terug kom dag school voorbereiding verjaardag met reviews

Op een terug kom dag van school kan ik weer even lekker make-up testen, en in dit geval even kijken wat ik met mijn verjaardag op zou gaan doen. De oorbellen gaan het zeker worden van de make-up ben ik er nog niet over uit, voor mijn 21e verjaardag op 19 april 2015.

Essence quattro eyeshadow 17 crème de la crème: het pigment lijkt redelijk maar is het helemaal niet. De kleuren lopen in elkaar over terwijl ze wel mooi zijn. Ook vallen ze helemaal niet op.

  Rimmel provocalips 16hr kiss proof lip colour 500 kiss me you fool.
Onder andere verkrijgbaar bij Kruidvat voor €11,99
Het is een fijn aan te brengen lipgloss applicator die een lang houdende lipstift bevat. Zelf ben ik er niet echt enthousiast over, omdat bij mij vervaagt deze na ongeveer 4 uur. Hij gaat afbrokkelen en het kiss proof deel werkt bij mij ook niet, toen ik naar school ging had me moeder gewoon een rode waas op haar wang. Ook op de mok en het flesje water zat het.
Essence eye blender brush: dit is een lekkere zachte kwast, die goed blend. Een echte aanrader. De kleur is er ook goed uit te wassen.
The Body shop poppy blush brush verkrijgbaar voor €17,00
De vorm van de kwast is geweldig. Zelf gebruik ik hem niet voor blush, maar om te shapen. De rand is hiervoor perfect voor mijn gezicht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten