zondag 6 september 2015

Review Dr. van der hoog someone special maskerverwenset someone special

Romantic roses: kant en klaar masker, ontspannend en egaliserend: Deze is zacht roze van kleur, hij ruikt heerlijk naar rozen die net opengaan. Het egaliseert de huid wel wat meer niet veel, echt helpen om te kunnen ontspannen werkt deze redelijk voor.
Refreshing raspberry: kant en klaar masker, diep reinigend en herstellend. Is roze van kleur, prikt wel wat op de huid daarna ziet de huid er een stuk rustiger uit. Ruikt lekker naar frambozen.
Passionale pearl: kant en klaar masker, poriën verfijnend en matterend. Dit masker had een lichte chemische geur. Was dun, maar niet zo dun dat het er af droop. Het masker brandde heel erg op de plekken waar wat grovere poriën zijn. Echt kleiner zijn deze niet geworden, maar wel schoongebrand. De huid was erna wel een stukje zachter, maar kreeg wel last van acne er door.
Crazy cranberry: kant en klaar masker, voedend en beschermend. Dit masker brandde op veel delen van mijn gezicht. Echt last had ik er niet van, daarna was het wel roder dan normaal. Mijn huid is daarna nog een lange tijd vrijwel egaal geweest. De fijnste van deze s

Geen opmerkingen:

Een reactie posten