zondag 6 september 2015

Review Wild rose giftset

Leuke giftset vergkrijgbaar bij Action.
Showergel: deze is op gelly basis, vind ik zelf niet fijn, ook omdat je niet alles eruit krijgt en vaak heb ik moeite met het uit de verpakking te halen. Maar buiten dat is het een lekker ruikende niet schuimende douchegel.
Body scrub: deze is heel mild, ook op gelly basis, zelfde verhaal als bij de showergel. Voor mijn huid werkte deze totaal niet.
Body butter:  een hele zachte uitsmeerbare crème, als ik te veel gebruik gaat me huid wel irriteren.
Body puff: is klein, heb ik nog niet in gebruik. Hangt in me kamer totdat de gene die ik in gebruik heb versleten is.
Bath fizzer: zelf heb ik geen bad, dus deze heb ik als voetenbadje gebruikt. Water was lekker roze en de geur rozen (zo ruikt de hele collectie) kwam goed vrij. Me voeten waren lekker zacht. Me vader heeft daarna nog met zijn voeten erin gezeten, hij had daarna geen last meer van zijn hele erge kloof op z'n hak.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten