zondag 6 september 2015

Webshop FilmJewels

2015-01-17 12.07.17
Bij deze webshop had ik 2 dingen besteld, allebei van de Hunger Games.
Limited Editon Gril on fire ketting €5,49. Dit is een prachtige ketting, draag hem met plezier. Hij is lang 80cm, goed te combineren met andere kettingen die wat subtieler zijn of wat ik ook leuk vind met de andere ketting.
Monckinjay ketting €6,99. Dit is een mooie ketting, draag deze ook met plezier. De sluiting is wat lastiger omdoen of afdoen is soms een gedoe, maar daardoor weet ik wel dat die goed blijft zitten. deze zit wat dichter op de hals. Hij is bronskleurig, waardoor je meer van deze collectie bij kunt bestellen in de zelfde kleur, zoals de oorbellen maar die komen nog. Het teken van Monckyinjay is groot en lekker opvallend, nauw ja groot, ja als je van een andere webshop hem hebt is deze wel groot, klas genoot heeft hem van een andere webshop is de helft kleiner, deze is ongeveer 5cm in doorsnee.
Bij deze webhop moet je vooruit betalen, je krijgt een mail als je bestelling wordt verstuurd. Ook kreeg ik gratis oorbellen erbij wat ik totaal niet had verwacht, dat zijn de rozen. Je kunt trouwens op de namen klikken om door te linken naar de site. Het wordt thuisgestuurd via de normale post, heel goed dichtgeplakt. Ik ga zeker mee bestellen bij deze site. Een echte aanrader.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten