woensdag 16 december 2015

Combinatie review P.S. en Essence

P.S. love... blusher Coral
Verkrijgbaar bij Primark voor €2,50
Het is een mooie zachte koraalkleur. De kleur zelf is mat en valt niet op. Je zal wel meerdere lagen (ik heb 2 á 3 lagen gebruikt) om de kleur te kunnen zien. Maar echt de moeite waard. Het is nu gewoon mijn favoriet de anderen gebruik ik op het moment gewoon niet meer.
Essence stay all day foundation 15
15 soft creme
16 uur long-lasting make-up verkrijgbaar bij Kruidvat voor €3,89
Deze heeft een gele ondertoon, je ziet het niet op de foto (die bij de blusher staat). De dekking is goed, maar als je zelf een roze ondertoon hebt is die niet geschikt. Een tip om hem wel geschikt te maken (had hem ik de winkel getest om de kijken of het de juiste kleur was maar door de lampen in de winkel zag je het niet goed) meng een klein beetje met de goede foundation voor als je last hebt van rode plekken op je gezicht. Deze worden dan geneutraliseerd. Werkt wel goed.
P.S. love... this stippeling brush
Verkrijgbaar bij Primark voor €2,00
In het begin was het wel even wennen om een kwast te gaan gebruiken om foundation aan te brengen, zeker als je sponsjes gewend bent. Maar dit went heel erg snel, ik kan nu gewoon niet meer zonder. Deze is klein, licht lekker in de hand en de dekking is heel mooi gelijkmatig. Zeker een aanraden als je er bent.
P.S. love... this concealer brush
Verkrijgbaar bij Primark voor €1,50
Dit is een vrij harde platte kwast. Zelf vind in het niet fijn om mijn concealer er mee aan te brengen. Vloeibare concealer trekt die strepen mee en doet pijn op de huid. Voor oogschaduw daar in tegen is deze kwast juist wel fijn. Poeder pakt deze kwast veel beter op.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten