maandag 7 december 2015

Review Catrice sun glow matt bronzing powder 030, Catrice all matt plus foundation 010 en MUA undress your skin shimmer highligter

 Catrice sun glow matt bronzing powder 030 medium bronze. €3,99 verkrijgbaar o.a. bij Kruidvat en Trekpleister.
Catrice all matt plus foundation 010 light beige. €6,59 verkrijgbaar o.a. bij Kruidvat en Trekpleister.
MUA undress your skin shimmer highlighter. Verkrijgbaar o.a. bij Kruidvat.
De foundation heeft een goede dekking, zoals je kan zien op de foto hierboven (de look was al helemaal klaar). De foundation is fijn om aan te brengen, zelf heb voor een deel mijn vingers en een sponsjes gebruikt. Je krijgt dan een mooie egale dekking. De substantie is wat romig. Het geeft een hele natuurlijke finish.
De bronzer is mat, zoals de naam al zegt. Je kunt je gezicht er heel mooi mee contouren, ik weet niet of het heel duidelijk te zien is op de foto, maar door de boven en onderkaak correctie is het leren hoe ik het nu moet aanbrengen (mijn gezicht is daardoor wat van vorm verandert). Je moet wel oppassen als je een hele lichte huid hebt, met hoeveel bronzer je pakt, de bronzer kan dan wat te donker worden. Maar dat is weer goed uit te blenden met het sponsje dat ik al eerder beruikt had voor de foundation.
De highlighter zie je niet echt goed op te foto, je ziet een hele zachte glans. Het is een roze highlighter met glitters. Je kunt hem als je wilt ook nog als blush gebruiken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten