vrijdag 4 december 2015

Review Essence goodiebag 2015


Tijdelijk verkrijgbaar bij Kruidvat voor €9,99
Met de populaire producten van 2015.


all about sunrice
Het is een mooie glitter oogschaduws.  Het pigment is redelijk. Met het aanbrengen vallen de glitters overal. Eind van de dag is de oogschaduw vervaagt.


all about matt! poeder, losse review

stay all day foundation 20: dit is een goed dekkende foundation met een roze ondertoon. De kleur is voor deze periode alleen wat de donker maar voor de zomer zal deze wel goed zijn. De lichtere heb ik al een keer getest alleen deze heeft een gele ondertoon. Wat weer niet voor mij geschikt is.
i love extrem crazy volume mascara
Deze mascara geeft echt veel volume, er zijn bij mij wel wat wimperhaartjes afgebroken maar dit kan ook komen door de bril bij de ortho. Deze mascara is dan misschien niet waterproof maar heeft wel een fikse regenbui overleefd terwijl het code oranje was.
xxxl shine lipgloss 25 bright side of lif

Geeft een roze glans aan de lippen met glitters. Het blijft goed zitten, ook met eten en drinken wel een beetje bijwerken om het effect mooi te houden is wel aan te raden.  De lippen lijken voller.longlasting lipstick 15 of so matt
Deze lippenstift is fijn aan te brengen. Echt lang vind ik hem niet blijven zitten, deze lippenstift vervaagt snel of gaat van je lip af, als stukjes.

the gel nail polish 16 fame fatal
Dit is een rode nagellak. Die goed is met 1 laag. Deze nagellak is uit de gel nail polish lijn.  Hij blijft 3 dagen zitten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten