donderdag 31 december 2015

Review Impuls ladyshaver

€7,49 verkrijgbaar bij Action
Deze is zowel wet als dry te gebruiken (nat en droog), je zet hem op een oplaatplateau en dan kan je hem gebruiken als die is opgeladen. Met deze moet je wel wat oppassen, reden je hebt aan de voorkant en aan de achterkant de scheerbladen, zou je kunnen denken dan gebruik je het opzet stuk toch. Maar dit vindt ik niet fijn werken, wat als resultaat dikke strepen op de achterkant van mijn bovenbenen omdat ik het gewoon niet in de gaten had, me moeder schrok zich rot het was nog net niet tot bloedens toe heb een paardagen best wel pijn geleiden hierdoor. Maar van fouten leer je (maar ik gebruik nog steeds het opzet stuk niet om eerlijk te zijn weet ik niet waar ik die heb gelaten, even zoeken dus), nu doet mijn moeder de achter kant van mijn bovenbenen met die van haar omdat ze deze gewoon dood eng vindt. Maar als je er gewoon 1 nodig hebt en niet veel geld hebt is het een redelijke opzie. Ga nu maar eens sparen voor een echte goeie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten