dinsdag 12 januari 2016

Review Katy Perry Purr Purrs

Gekregen van mijn ouders voor Sinterklaas, weet toevallig dat hij bij de kijkshop vandaan komt.

Geurnoten
Topnoten: bamboe, gardenia, perzik, rode appel
Hartnoten: fressia, jasmijn, roos
Basisnoten: amber, kokosnoot, muskus, orchidee, sandelhout, vanille


De verpakking waar die in zat was een doosje met een kartonnetje erom heen geschoven let dus op hoe je hem vast heb anders gaat je parfum er vandoor dat had ik namelijk bijna. De verpakking vind ik prachtig als deze leeg is ga ik hem bewaren ben gek  op katten en deze staat mooi bij de dop van Disney Bambie lets dream deze heb ik niet op de parfum flacon zitten ben bang dat hij breekt. 
De geur is lekker bloemig en blijft goed aanwezig. Zelfs als mijn neus dicht is (wat bijna altijd is, verkouden of hooikoorts) reuk ik deze goed.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten