donderdag 31 maart 2016

Afval update maart 2016

Deze maand ben ik niet echt fit geweest. Ik heb in de avond/nacht van 15 op 16 maar bij de HAP gezeten. Met pijn die je niemand toewenst, het zat aan de rechterkant van mijn bovenbuik net onder de ribben. Het voelde alsof er honderden messen in werden gestoken, dit bleek een aanval te zijn van de pijn. Eerst werd er gedacht dat ik gal stenen had omdat de galblaas zich daar bevindt. In het ziekenhuis was er een echo gemaakt van de bovenbuik waar ik enkele dagen later de uitslag van kreeg. Het waren gelukkig geen galstenen. In de tussentijd had ik nog 3 aanvallen gehad. Ben niet naar stage geweest daarmee ben ik weer mee begonnen op goede vrijdag, dat ging wel aardig. De dag ervoor wat is begonnen met een antibioticakuur voor een blaasontsteking (er was een urinekweek gemaakt waaruit bleek dat mijn ontstekingswaarden verhoogd zijn, deze is nog naar het ziekenhuis gestuurd voor veder onderzoek dat komt nog in een ander artikel als vervolg). wat ik zelf nogal vreemd vond, aangezien de pijn veel hoger zit. In de tussentijd wacht ik de uitslag af, en slik ik me zeg maak klem aan de pijnstillers omdat ik anders niet (goed) kan functioneren, ik kan dan vanwege de constante pijn weinig tot niks doen dan maar 'verdoofd' aan het werk. Met andere woorden ik ben deze maand niet echt bezig geweest met afvallen eerst lichamelijk er maar weer boven op komen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten