zondag 31 juli 2016

Afvalupdate Juli 2016

Hallo allemaal,
Het is nu voor mij al ruim een maand vakantie (begon 2 juli en duurt tot 22 augustus) je zou zeggen dat je totaal niet op je voeding let op de vakantie of minder dan normaal. Bij mij is dit even een ander verhaal.
Ik heb al verteld dat ik een aantal maanden terug last had van pijn in mijn buik vermoeden van galstenen en dat er niks uit de echo kwam. Ik had het weer ben in 2 dagen tijd 3x op de SEH geweest was niet fijn kan ik wel zeggen. 1x doorverwezen van de hap, 1x vervolg afspraak en 1x met de ambulance. Nu zit in een traject dat ik weet wat ik heb, ik heb namelijk galstenen en een glasblaasontsteking. Ik ben door de chirurg op een vetarm dieet gezet zodat mijn galblaas rustig kan worden en ik minder tot geen pijn heb daardoor en wat voor hem belangrijk is dat ik gewicht verlies. Dit lukt al aardig.

Ik woog toen ik begon met dit dieet 124 kilo ik zit nu 1,5 week later op de 122 kilo. Voor de duidelijkheid dit is geen gezond dieet om te volgen en raad het zeker niet aan om te gaan doen, je mist voedingstoffen die ik nu niet meer met mijn voeding binnen krijg en bepaalde dingen mag ik helemaal niet. Toen ik zat te zoeken wat ik wel mocht hebben wat bijna niet te vinden is omdat deze methode achterhaald is blijkt kan ik elke verpakking van eten en drinken controleren of er vet in zit en hoeveel. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten