vrijdag 26 augustus 2016

Review Limited Edition OPI New Orleans collection


Tijdelijk verkrijgbaar bij Douglas voor €22,95
Got myself into a jam-balaya

De dekking bij deze nagellak was bij mij pas goed na 3 lagen, ik zag elke keer nog strepen die er niet mooi er uit zagen. De nagellak heeft wel goed gezetten daarna hij bleef 4 dagen goed zitten.
take a right on bourbon

De dekking van deze nagellak is aardig goed met 2 lagen, je ziet de nagel er wel wat door heen maar dit is niet storend. De nagellak droogt snel op wat heel erg fijn is. Hij is subtiel zilverkleurig die niet echt opvalt. Bij mij bleef deze nagellak 3 dagen goed zitten. I'm sooo Swamped!

De dekking van deze nagellak is goed met 2 lagen. Hij droogt snel op en is mooi glanzend. Na 4 dagen begon hij bij mij wat af te bladderen op de bovenkant van mijn nagels.Show Us your tips!

De dekking is redelijk met 2 lagen, je ziet hier en daar nog wel wat van de nagel erdoor heen komen maar dit is niet storend en valt ook niet op alleen als je er op gaat letten van dicht bij. Op dag 5 begon de nagellak af te bladderen op de bovenkant van mijn nagels en bij de nagelriemen dus was het tijd om hem er af te gaan halen. Door dat deze nagellak als enigste glitters bevat van deze set was hij wel wat moeilijker er af te halen maar niet zo moeilijk al bij andere glitter nagellakjes.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten