zondag 9 oktober 2016

Review Babyliss hot wax

Het apparaatje licht lekker in de hand. Het duurt 15 minuten voordat de wax er in heet is, dit is geen probleem, maar als je ongeveer 3 tot 6 banen hebt getrokken ermee is de wax alweer aan het afkoelen, hierdoor gaat het moeilijker. Eigenlijk met je als je merkt dat is moeizamer gaat hem weer opwarmen.Omdat ik zelf niet gewend ben om mijn benen te harsen/waxen deed dit bij mij best wel pijn, hierdoor heb ik alleen maar de voorkant van mijn onderbenen gedaan. Het resultaat mag er wel zijn, ook al kan ik er nog niet zo goed mee omgaan, moet het nog leren goed te gebruiken. Toen ik bijna klaar was met de voorkant kwam ik er achter dat als je de strip even laat liggen zodat de wax hard kan worden je de andere kant kan gebruiken. Ja kwam ik daar maar eerder achter, had namelijk alle strippen dubbel gevouwen, niet erg handig dus. Hoe dit kwam, als mijn moeder de benen harst vouwde ze de strip dubbel, zodoende. Zelf hiermee dus niet doen.
Ik ben wel veel haren kwijt nog niet alles, maar ja komt nog wel, groeit namelijk allemaal verschillende richtingen in. Ik ben over dit product heel erg tevreden, ga het zeker vaker gebruiken, heb liever pijn zonder bloed dan pijn met bloed, snij me elke keer bij het scheren. Aan die pijn zou ik vast wel wennen het was tenslotte ook de 1ste keer dat ik hem heb gebruikt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten