zondag 16 oktober 2016

Review BWC skin renewal lotion 8% AHA


Verkrijgbaar bij iherb.com klik hier voor de link naar het product


Dit is een lotion tegen onzuiverheden op de huid. Ik gebruik hem zelf bij hardnekkige acne in het gezicht, en op mijn armen omdat ik daar van die kleine jeuk bultjes heb. Ik breng het aan door een klein beetje op een wattenschuifje aan te brengen en een ander wattenschijfje er over heen te wrijven om het zo te verdelen daarna smeer ik het om mijn armen, als ik het ook nodig heb op mijn gezicht pak ik eerst met een wattenstaafje wat er van en stip ik de plek aan. Dit doe ik voor dat ik ga slapen. Het zorgt er voor dat je huid sneller gaat vernieuwen maar niet op een manier dat je heel erg gaat vervellen, je merkt er weinig van. Na een aantal dagen is de huid een stuk egaler geworden. Nu ben ik bijna alles kwijt door deze lotion.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten