zaterdag 29 oktober 2016

Review Instantly Ageless begin 

 na 1 week, de donkere kringen onder mijn ogen zijn een stuk minder geworden net als de lijnen.

Veder is het resultaat het zelfde gebleven. Als je het aanbrengt onder de ogen gaat het eerst even heel erg trekken, als je net wat te veel hebt aangebracht ga je dit zien onder je make-up en je ziet het ook als je geen make-up op hebt, het trekt namelijk niet allemaal in, er blijft een laagje op de huid liggen dan die een klein beetje schilferig wordt. Met de kleine tube doe je wel erg lang, ik gebruik hem nu nog omdat ik hem alleen maar onder mijn ogen gebruik in de ochtend, dat is zeg maar mijn 'probleem zone' om zo maar even te omschrijven. Van de tube is het deel dat je eraf haalt zodat je wat van de crème eruit kan krijgen ook het deel waarmee je de tube weer kan afsluiten echt best wel slim gedaan.

Zelf is het wel een fijn product, maar of ik het zelf zou aanschaffen denk het niet, maar dit kan komen omdat ik 2x per dag een oogcrème gebruik en deze niet in de avond geschikt is om te gebruiken waardoor ik nu 2 oogcrèmes open heb.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten