donderdag 29 december 2016

Jaar favorieten 2016

Hallo Allemaal.
Het jaar 2016 zit er al bijna op, vandaar dat ik mijn 1ste favorieten artikel met jullie ga delen. Hier in ga ik per categorie ook al staat het een beetje door elkaar mijn favorieten van 2016 met jullie delen. Ik ga het wel kort houden, mochten jullie nog tips hebben hoe ik dit kan verbeteren laat het dan even bij de reacties achter.  Met kort bedoel ik, dat ik de link van het artikel erbij zet bij het bij behorende product.


Favoriete Foundation: Favoriete Huidverzorging:Favoriete Limited Edition oogschaduw:
Favoriete Limited Edition nagellak:Favoriete oogschaduw:Favoriete nagellak:Catrice luxery sheers 02

Catrice moon rock 03
Favoriete gel nagellak:


Essence the gel nail polish 24Favoriete haarverzorging:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten