maandag 26 december 2016

Review Catrice pret-a-fumiere longlasting eyshadow 030 en 050Verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister voor €3,99 per stuk


050 la vie en roseDit is een prachtige roze glitter kleurige oogschaduw. Voor een mono is deze zeker het proberen waard. De dekking is goed op te bouwen en de glans is prachtig. Hij is wel wat zwaar gepigmenteerd waardoor deze alleen goed te gebruiken is als oogschaduw als highlighter zou ik hem niet aanbevelen. Hij blijft goed zitten gedurende de dag, wat me wel opviel is dat hij wel iets afgeeft aan de rand erboven maar dat is alles.
030 diner en blancDit is een mooie witte oogschaduw kleur dit los te verkrijgen is als mono. Hij heeft een mooie glans waardoor hij zeker de moeite waard is. Hij is best goed aan te brengen, ik had wel wat last van fall out en dat het wat brokkelig was, maar het was wel goed te doen. De fall out was makkelijk te verwijderen dus dat scheelt heel erg. Hij blijft best goed zitten, het enigste nadeel vind ik dat hij naar boven (de bovenste deel dat een klein beetje er op kan hangen) af geeft van de kleur. Maar de dekking blijft ondanks dat goed.Geen opmerkingen:

Een reactie posten