donderdag 16 maart 2017

Review Andrélon oil & care shampoo


Deze is voor pluizig en droog haar.
Met Marokkaanse arganolie.

Als ik het zo lees doet hij mij denken aan de shampoo van Kruidvat met arganolie erin. Maar ik moet wel zeggen dat deze veel fijner is. Pluizig haar heb ik niet en droog haar over het algemeen ook niet maar wel een droge hoofdhuid en daar werkt deze ook heel erg goed voor. De arganolie ruik je in de shampoo en het is er ook wel aan te zien hij heeft een goud kleurige substantie met een glans er in. De geur blijft een tijd aanwezig maar dat is totaal niet erg ik vind de geur wel lekker. Hij tintelt op de hoofdhuid waar het droog is, wat raar aanvoelt maar ook weer prettig. Het enigste nadeel van deze shampoo vind ik dat het droog föhnen van je haar wel een stuk lastiger is en je krijgt het niet helemaal droog, dat had ik te minste op de hoogste stand die mijn föhn heeft.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten