zaterdag 11 maart 2017

Review The Body Shop British rose instant glow body butter


200 ml verkrijgbaar voor €16,-

Dit is een heerlijke body butter. Naast dat de geur hemels is. Laat hij je huid ook nog eens stralen. Dit is wat de naam al zegt met instant glow, wat wordt er mee bedoelt in combinatie van deze body butter, in deze body butter zitten kleine roze stukjes, een soort glitters maar van een andere structuur. Die in de zon/licht een glanzend effect geeft op je huid wat echt mooi is. Deze stukjes irriteren niet wat ik best wel belangrijk vind, aangezien ik niet zo dool ben op glitters of iets dergelijks in huidverzorgingsproducten. Maar bij deze is het juist heel erg mooi, het is subtiel maar toch aanwezig en ze gaan vanzelf weg gedurende de dag. De geur blijft ook nog eens lekker lang hangen, bij mij zonder het gebruik van andere producten van deze lijn zeker 3 uur wat echt lang is. Hij is zuinig in gebruik, smeert goed uit en trekt mega snel in, waardoor hij ideaal is voor in de ochtend. Dit is zeker een aanrader wat mij betreft.


Bij de 2de pot ook al was dit een kleine, merkte ik dat mijn huid niet meer tegen deze body butter kan. Ik denk dat het toch komt door de glow deeltje die er in zitten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten