dinsdag 14 maart 2017

Review Chanel le lift anti-wrinkle crème


Tester 5 ml.

Verkrijgbaar bij Douglas, kan hem alleen nog niet vinden op de site.

Dit is een hele fijne crème, die eigenlijk bedoelt is tegen rimpels. Ja dat is iets wat ik zelf nog niet nodig heb ben bijna 23 jaar, en gebruik al een tijd dit soort producten (alleen via testers of verrijkt met Q10). Nu vraag je zeker af waarom, dat is heel simpel ik begon het te gebruiken voor de gein. Doordat ik overgewicht heb en aan het afvallen ben verliest mijn huid soms zijn stevigheid. Dan zijn dit soort producten een goede oplossing om de huid weer stevig te maken en daar gebruik ik het zelf ook voor. Deze is dan voor het gezicht, en ik gebruik het alleen op de delen die ik vind die het nodig hebben. Van deze merk ik echt dat het werkt (voor de stevigheid zeker). Je voelt het intrekken in de huid en na een paar dagen waren de delen in mijn gezicht weer een stuk steviger als ik het vergelijk met eerst. Wat ik zelf echt heel erg fijn vind, ik vind het jammer dat ik hem nog niet op de site van Douglas kan vinden omdat ik zelf wel erg benieuwd ben naar de prijs, deze zal ongetwijfeld erg duur zijn. De rest van de lijn van le lift die er wel op staat ligt de prijs tussen de 63,90 en de 105 euro. Hier schrok ik best wel van maar dat is wel te verwachten van Chanel eerlijk gezegd. Of is z'n soort bedrag ervoor overheb weet ik eerlijk gezegd niet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten