dinsdag 21 maart 2017

Review Essence extreme lasting eyepencil easey glide & waterproof 01 en 03


  01 black loove
03 black midnight sky
03

Dit is een mooie zwarte eyeliner met glitters er in. Eerst dat ik dat hij grijs was, omdat de verpakking zo toon. De naam was mij nog niet echt opgevallen. Toen ik hem ging swatchen zag ik dat hij zwart was en tot mijn verbazing met glitters, dit maakt hem heel erg speciaal en ik vind hem geweldig. Hij is makkelijk aan te brengen en blijft heel goed zitten. De glitters vallen niet op van veraf maar van dicht bij zie je ze wel zitten. Deze blijven ook goed in de eyeliner zitten waardoor je er geen last van heb.01

Dit is een mooie donker zwarte eyeliner. Die goed blijft zitten. Hij is makkelijk aan te brengen hij glijd als waren, voor mijn gevoel althans, en goed te corrigeren als dit nodig is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten