woensdag 26 april 2017

Review L'oréal skin expert masker pure clay zuiverend


Dit is een tester die tijdelijk aan te vragen was.

Verkrijgbaar bij Etos voor €9,99

Dit masker zuivert en maakt mat.

Dit masker ruikt heerlijk naar eucalyptus. Het is groen van kleur, en in deze verpakking zat naar mijn gevoel net iets te weinig, waardoor me wangen minder van het masker hadden. Wat niet erg is ik ben gewoon iets meer van een masker gebruiken gewend, mede dat mijn huid er dan ook beter op reageert. Het masker trekt voor een deel in de huid merkte ik, op andere plekken droogt hij op. Op de onzuivere plekken van de huid was het echt erg. De acne trekt dit masker er wel goed uit, dit was dwars door het masker te zien, met een zwarte plek die erdoor heen kwam. Echt smakelijk was dit niet, maar het werkt wel, en het kwam ook op plekken van me gezicht voor waarvan ik niet eens wist dat me poriën daar verstopt waren op dat moment. Dit masker ga ik zeker nog eens in een pot kopen zo goed werkt deze.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten