woensdag 10 mei 2017

Review Dove man +care shampoo + conditioner fresh clean 2in1


Met caffeine en menthol.

Dit is oorspronkelijk een shampoo die bedoelt is voor de man. Mij maakt dit niet uit. Ik gebruik deze shampoo omdat ik wat last heb van een jeukende hoofdhuid (gebruik ik anti-roos shampoo voor) en wat acne heb tussen mijn haren (wat minder leuk is). Dit kan vreeslijk jeuken en dan wordt het alleen maar erger. Tot ik het zat was en het ben gaan opzoeken het blijkt dat je dan een shampoo moet gebruiken met menthol er in, vooral Head & Shouders weer hiervoor aangeraden maar doordat ze hun volume veranderd hebben kan ik er niet meer tegen en kwam ik uit op deze. Deze shampoo ruikt wel wat mannelijk maar dat valt ook wel weer mee, ik gebruik gewoon me eigen conditioner erbij omdat me haar heel erg stuk is na gebruik van deze shampoo. En dan ruik je de geur al niet meer. Ik moet zeggen het werkt wel. Mijn hoofdhuid is een stuk rustiger geworden (ook al was ik me haar niet elke dag wat wel aangeraden word vanwege de acne ertussen, maar ja). Het tintelt lekker en ik heb zeker 2 dagen een stuk minder last tot geen last meer van de jeuk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten