woensdag 28 juni 2017

Aankondiging zomer schema

Hallo allemaal even een aankondiging tussendoor.
Ik ga namelijk dit jaar voor het eerst een zomer schema hanteren. Het is bijna vakantie, en is ga na de vakantie beginnen aan een nieuwe opleiding. Daarnaast ben ik ook door me artikelen heen en kan ik dan weer rustig alles bijwerken, ook de dingen die ik hier op de site wil gaan verbeteren dan heb ik hier rustig de tijd voor.
Maar dat wil niet zeggen dat er niks meer online gaat komen. Elke dinsdag en donderdag kun je als nog wat verwachten. Ook ga ik weer proberen dingen te gaan filmen. En ga ik me bezig houden met een back to school serie die eind van de vakantie/begin van het schooljaar gaat komen.
Dit schema start op 1 juli en stopt op 27 augustus. De 28ste begin ik weer met school en wil ik weer mijn normale schema hanteren.

Mochten jullie nog leuke dingen weten die je graag wilt zien op de site of op YouTube laat het dan zeker even weten bij de reacties hieronder dan ga ik kijken wat ik ermee ga doen.

Iedereen alvast een fijne vakantie toe gewenst!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten