zondag 18 juni 2017

Review Bioré die reinigende poriëstrip met houtskool


Testverpakking, was tijdelijk aan te vragen.


Normaal gesproken gebruik ik altijd de neusstrips die je kan halen bij de Action. Deze was aan te vragen om te proberen. En het leek me wel wat. Daarnaast merk ik dat die van de Action niet altijd alles er even goed uit krijgen. Deze krijgt alles er ook gewoon uit. Niet normaal. Op mijn neus viel het best wel mee, maar van de neusvleugels was het heel erg. Zo erg heb ik het met geen andere ooit gehad. Nu dat ik dit schrijf is het bijna een week geleden en het is nog zacht. Als die andere op zijn ga ik deze in het vervolg halen. Op de site zag ik dat ze meer soorten hebben en ik wil gewoon alles gaan proberen zo gek ben ik na 1x gebruiken al geworden op deze niet normaal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten