donderdag 15 juni 2017

Review Makeup revolution vivid baked highlighter peach lights


Verkrijgbaar bij Etos voor €6,49


Even 2 foto's zodat je de glans kan zien. In de winkel na het swatchen was ik al gelijk verkocht. Het is net een andere roze highlighter dan ik al heb. En wat is deze mooi, ik had hem subtiel aangebracht en dan geeft hij nog zoveel glans. Hij is makkelijk aan te brengen en blijft heel erg goed zitten. Op de verpakking zitten nog wel wat lijmresten van de plakband die ze erop geplakt hadden in de winkel, dit heb ik aan de achterkant eraf moeten knippen omdat je anders de stikker ook nog mee trekt. Dat vind ik wel jammer, maar ik durf het ook niet echt weg te halen omdat ik bang ben dat de tekst van de deksel af gaat. Pakken doet het gelukkig niet meer dus dat scheelt wel, het ziet er alleen niet heel er mooi uit. Het patroon van de highlighter is wel apart een soort van cirkel die naar binnen loopt, me vader begon al gelijk toen ik hem liet zien over een vagina. Ja zo kan je hem in princiepen ook omschrijven maar ik hou het wel netjes.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten