zaterdag 10 juni 2017

Review Max Brands cracked heel cream


Verkrijgbaar bij Action voor €0,99 Ingrediënten:


Deze cream is fijn in gebruik. Veel heb je niet nodig en je masseert het in op de kloven die je hebt. Ik doe dit lang niet elke dag, zeker niet 2x daags. Het is wel al minder geworden, zeg maar gehalveerd met vergelijking wat ik had. Deze kloven krijgen (heb ze op mijn linker hiel) was best wel pijnlijk, ik stond gewoon en mijn hiel ging uit het niets pijn doen. Toen ik keek zaten er allemaal scheurtjes in wel dus de kloven, 1 was zo erg dat het wat bloedde. Ik was toch  van plan de dag erna naar de Action te gaan en toen zag ik hem stom toevallig staan en voor dat geld hoe je het niet te laten. Wel is het de bedoeling dat je wat vaker deze plekken vijlt, doordat je eelt vorming wat meer wordt wis ik dus niet maar ga nu toch maar even elke avond braaf deze crème gebruiken. In de ochtend weet ik het nog niet omdat het de eelt zacht maakt, weet ik niet of dit wel zo verstandig is als je voeten de hele dag nog te gaan hebben.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten