dinsdag 20 juni 2017

Review Max & More nail polish luxery nail set in pink en classic red
Verkrijgbaar bij Action voor €1,19 per set


Een set bestaat uit een glas vijl, nail polish remover pads 32 stuks, en een nagellakje.


Pink: Dit is een mooie fuchsia roze. De dekking is goed al met 1 laag en hij droogt lekker snel op. Bij mij bleef hij maar 2 dagen goed zitten. Hij had het boodschappen doen niet overleefd. Veder blijft hij prima zitten.Classic red: deze nagellak is heel mooi rood. De dekking verbaasde mij echt. Met 1 laag was deze al goed en hij droogt ook nog eens super snel op. Na 2 dagen was het al tijd om hem eraf te halen. Eerst heb je de gewone slijtage die je bij alle nagellak heb, daarna ging het er veder af.

De glas vijl: dit is een fijne vijl dit goed in de hand ligt. Het is handig dat er een bescherm hoesje bij zit zo raakt de vijl niet beschadigd. Hij vijlt de nagels snel weer in model.

Nagellak remover pads: deze zijn fijn in gebruik. Voor normale nagellak, dus nagellak waar geen glitters in zitten en geen gellak krijg je het er goed en makkelijk er vanaf. Zelf was ik daarna wel even me handen omdat je vingers wat te verwachten is onder de remover zitten en iets anders vastpakken dan niet gaat of plakker wordt.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten