donderdag 17 augustus 2017

Mijn laatst gelezen boeken #1

De grijze jager deel 11
Schrijver: John Flanagan
Dit is het laatste deel van de serie. Zelf vind ik de serie erg leuk. Het gaat over een wees jongen Will. Die wordt opgeleid tot grijze jager. Het laatste deel gaat over de verloren verhalen die de serie soms net wat duidelijker maken. Dit boek speelt ze in het begin veel later af toen het rijk en de tijd van de grijze jagers al voorbij was. De verloren verhalen zijn de missende stuken van de serie om het zo maar te omschrijven.

Er is ook een serie die het voor verhaal is van deze serie Broeder Band, deze gaat over de leer meester van Will namelijk Halt. Deze serie wil ik nog graag gaan lezen.
Detox je huid
Schrijver: Adina Griorge
Dit boek had ik gewonnen, ik heb hem tussendoor gelezen. Er zijn leuke DIY projecten in voor de huid. Ook staat er veel nuttige informatie in over verschillende huidaandoeningen.
En nog veel meer, het boek ik zeker aan te raden. Als je hier  meer over wilt weten, alleen voor de DIY projecten is het boek al aan te raden.


De Hongerspelen
Vlammen
Spotgaai
Schrijver: Suzanne Collins
Wie kent deze serie nu niet. Ik kende de films al en had de boeken ook al liggen maar ik was nog bezig met de grijze jager waardoor het even duurde. Wel vind ik dat er in de boeken veel meer wordt beschreven dan in de films voorkomen en je soms hele stuken dan weer mist in de film. Nu dat ik ook de boeken ken kijk ik heel anders naar de films omdat ik weet wat er om heen heeft gespeeld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten