dinsdag 29 augustus 2017

Review Aussie miracle moist lijn


Bestaande uit de shampoo, conditioner en 3 minute miracle moistere deep treatment.

Ik gebruik alle 3 de producten na elkaar in de volgorde die hierboven staat. Van de verpakkingen gezien van rechts naar links, dit valt me nu pas op.

De lijn vind ik zelf heerlijk. Het pept me haar op, door de olie die er in zit. Het ruikt lekker zoet naar kauwgomballen (zilverkogels of hoe ze mogen heten, toverballen) echt lekker. Het kalmeert me hoofdhuid aardig en is lekker ontspannend. Het schuimt heerlijk en het maakt me haar mega zacht. De conditioner en 3 minute miracle moistere deep treatment gebruik ik ook samen in combinatie met andere shampoo (anti-roos) dan is het effect minder sterk dan met de shampoo erbij maar nog steeds geweldig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten