donderdag 3 augustus 2017

Review Maybelline dream BB fresh light skin


Verkrijgbaar bij Etos voor €9,99

Deze heeft een 8-in-1 beauty balm en spf 30
8-in-1 beauty balm
  1. blurs imperfections
  2. visibly smoothes
  3. adjusts tot skin tone
  4. creats natual looking glow
  5. helps protect with spf 30
  6. feels fresh
  7. hydrates all day
  8. no oils


Wat een gezicht trok ik hier.

Ik vind het een heerlijke lichte BB cream. Het past precies bij mijn huidskleur, als ik de achterkant zie past hij zich ook aan aan je huidskleur. De kleur blijft de hele dag wel de kleur die ik moet hebben. Hij is lekker licht en makkelijk aan te brengen. Daarnaast beschermt hij ook nog eens goed tegen de zon, scheelt weer zonnebrand op doen in de ochtend. Ook blijft hij goed zitten gedurende de dag. De dekking is wel medium, wat wel te zien is bij me wangen de kleur komt er nog wel doorheen maar is niet meer storend. Wel egaliseert  hij de huid veder goed. Dit is zeker een aanrader.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten