zaterdag 9 september 2017

Mijn laatst gekeken films #4

Evil Dead
Horror
Netflix
Deze film is best wel grappig voor een horror film. Me moeder zag hem in de lijst staan bij Netflix toen we wat gingen uitzoeken om te kijken en zei deze moet je zien. Vast op een soort van eiland door de regen en een boek dat niet geopend mocht worden om gedood worden, om zo 5 zielen in de hel te krijgen.
Disney Vianna
Netflix
Musical
Bron Youtube
De dochter van de stamhoofd die als klein meisje werd uitverkoren door de zee om de steen terug te brengen die was gestolen. Ze heeft haar stam terug gebracht naar hoe ze vroeger leefde.


Disney Belle en het Beest
Netflix
Musical
Bron Youtube
Zo beetje iedereen kent deze Disney klassieker wel. Zelf kan ik me het niet herinneren dat ik hem ooit gezien heb als klein meisje, net als zo veel Disney klassiekers. Ik vind dit een hele leuke film en ik ga hem zeker vaker kijken.


Disney the parend trap 1961
Netflix
Bron Youtube
Ik kende alleen de latere versie. Dit was de 1ste versie waar ook nog 3 vervolg delen van zijn gemaakt. Me ouders hadden het er vaak over en ik kwam hem per toeval tegen en riep ze, en het was gelijk ja dat is hem. Toen hebben we hem gekeken. Deze is veel langer dat de latere versie en wat harder. Ook zijn sommige dingen anders gemaakt.


Death note de film
Netflix
Anime van oorsprong
Wordt beschouwd als horror
Bron Youtube
Zelf kan ik de serie, maar die moet je niet met de film gaan vergelijken. Het idee van het dode boek is het zelfde maar de rest is anders. Wel komen er deze karakters er in terug. Maar het verhaallijn is heel anders. Dit was voor mij wel even wennen. Hij is goed gemaakt, de dodengod is heel mooi gemaakt. Wat mij betreft is dit zeker een aanrader om te kijken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten