donderdag 28 september 2017

Review La Roche-Posay 3x 50+ zonnebrand mini's


Wet skin lotion spf 50+
Deze is een gel structuur om aan te brengen. Dit was wel even wennen. Ik vind hem zelf nogal plakken maar beschermen doet hij goed. Ook is deze lekker makkelijk aan te brengen.

Door dat ik een mini heb moet ik smeren maar ik heb bij andere gezien dat deze in een spray fles zit, die ook nog eens over je make-up heen aangebracht kan worden. Ik merkte dat ik deze iets wat plakkerig vond.Anti-shine spf 50+ voor het gezicht
Deze is heel fijn. Door dat ik een mini heb moet ik smeren maar ik heb bij andere gezien dat deze in een spray fles zit, die ook nog eens over je make-up heen aangebracht kan worden. Echt ideaal. Deze maakt de huid wel iets lichter dan andere, maar hij beschermt wel goed. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten