zaterdag 11 november 2017

Review Mascot europe anti-dark circles stick


Verkrijgbaar bij Action  €0,98

Ingrediënten:Deze stick is handig in gebruik, maar totaal niet. Na 1x gebruiken kwam er geen product meer uit, het werkt nog wel maar dat er geen product meer uit kwam was heel irritant. Hier kwam ik pas na 2 dagen achter, eerst dat ik dat het snel introk (doet het ook wel als je daadwerkelijk product hebt) maar je voelde helemaal niks zitten. Ik heb met een mesje de bovenkant eraf gehaald en met een wattenstaafje ben ik het product eruit gaan halen omdat het een wat dikke substantie is niet echt ideaal voor de verpakking waar het in zit. En waarschijnlijk ga ik ook niet alles eruit krijgen op deze manier wat weer sonde is. 

De crème zelf is verkoelend voor de huid maar veder merk ik dat hij niks doet. Maar wonderen hoef je voor dit geld ook niet te verwachten, wel handig als voor dit geld de applicator van de verpakking er niet eraf gehaald hoeft te worden en dat je alles ook op kan gaan maken op de manier zoals het bedoeld is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten