woensdag 13 december 2017

Mededeling

Hoi allemaal.

De kans bestaat dan er op een gegeven moment tijdelijk geen artikelen en YouTube filmpjes meer online komen. Dit komt doordat mijn vaste pc is gecrasht. Ik probeer zo veel mogelijk op mijn laptop te doen maar dit is niet met alles mogelijk. De filmpjes kan ik bijvoorbeeld hier niet op bewerken. Ik ben nu aan het sparen voor een nieuwe vaste pc. Maar dit gaat even duren. Omdat het niet alleen een pc is maar ook word en dergelijke (wat er bij hoort) en een nieuwe internet kabel omdat die van mij uit het jaar 0 afstamt (is nog van mijn 1ste pc heb er nu al 4 versleten, en anders gezegd nog van de periode dat ik op de basisschool zat). 

Ik hoop jullie op deze manier voldoende geïnformeerd te hebben. Want de laptop kan het namelijk gewoon niet aan. Hij is gekocht voor school niet voor dit allemaal er nog bij te kunnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten