woensdag 3 januari 2018

Mijn laatst gekeken films #7

A christmas prince
Bron: YouTube

Een Netflix orniginal film.

Een journaliste naar naar Aldovie om te schrijven over de kroonprins. Ze weet in het kasteel te komen onder een valse naam, waardoor ze les gaat geven aan de prinses. Zij komt achter haar identiteit en wil haar helpen om zo de waarheid over haar broer te schrijven. Even lijkt alles fout te gaan. Maar aan het einde komt het toch nog goed.
Meer ga ik niet verklappen. De film is zeker de moeite waard om te gaan kijken.

A royal Christmas
Bron: YouTube
Opgenomen van tv.

Dit is een romantische kerst film. Een meisje dochter van een kleding maker heeft al een jaar een relatie met een prins. Waar ze na een jaar achterkomt als hij naar zijn thuis land moet voor zaken te regelen. Ze hebben het gezellig samen, zijn moeder mag haar niet. En zij doet hard haar best om er bij te horen, zo leert ze hoe ze zich moet gedragen tijden een bal.


Hostage
Deze film had ik al een keer gezien. Bleek toen ik hem ging kijken. Maar hij is zeker de moeite waard om nog een te zien. Het gaat over een agent die werkte als onderhandelaar bij gijzelingen. Het verhaal speelt zich af in een vila waar een gijzeling bezig is.


Legally Blond 2: red, with & blond
Bron: YouTube

Opgenomen van TV.

Dit is het vervolg van Legally Blond. Die ik al eerder heb genoemd in mijn laatste gekeken films #5. Zelf had ik niet in de gaten dat er ook nog een vervolg was. Ze werkt als advocaat maar wordt ontslagen omdat ze opstaat voor de rechten van haar hond. Ze gaan naar Washington om een wetswijziging voor elkaar te krijgen. Hoe dit afloopt ga ik niet verklappen dan hoef je de film niet meer te kijken. Aan het einde van de film gaat ze trouwen.    A Cookie Cutter Christmas
Bron: YouTube
Opgenomen van TV.

Het verhaal begint met 2 meisjes die zingen tijdens een kerst voorstelling op school. Deze 2 waren goede vriendinnen maar vanaf dat moment gezworen vijanden. Ze worden allebei docent en geven les op dezelfde school. In de klas komt er een meisje waarvan haar vader vrijgezel is. In de tussentijd is er een kookwedstrijd op school voor de docenten en de strijd tussen de 2 begint weer.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten