dinsdag 9 januari 2018

Mijn laatste gekeken serie's #1

Shadowhunters the moral instuments seizoen 2
Te zien op Netflix.
Bron YouTube
13 reasons why seizoen 1
Te zien op Netflix.
Bron YouTube

Dit vind ik een aangrijpende serie. Waarmee ik niet kon stoppen met kijken. 13 redenen waarom Hannah zelfmoord gepleegd heeft. Een onderwerp waar weinig over gesproken wordt. De laatste aflevering heb ik zitten huilen toe Hannah zelfmoord pleegde, je weet dat het gaat komen en toch doet het verdriet. Om het zo te zien gebeuren. Ik ben heel erg benieuwd naar seizoen 2 en kan niet wachten.

Grimm seizoen 1
Te zien op Netflix.
Bron YouTube

Nick's leven komt helemaal op zijn kop te staan toen hij er achterkwam van de familie vloek, het zijn van een Grimm. Sprookjes die echt zijn, en het met niemand kunnen delen.


Glitter Force Doki Doki seizoen 1 en 2
Anime
Te zien op Netflix.
Bron YouTube

Een groep meiden die Splendoria moeten gaan reden. Met hun aparte krachten die ze hebben door hun doki doki. In seizoen 1 komt er en soort van een 5de bij. In seizoen 2 bevrijden ze Splendoria en gaan de 2 werelden samen leven ook komt er een 5de strijder bij de groep.


Pretty Little Liars seizoen 1
Te zien op Netflix.
Bron YouTube


Deze serie is geweldig. In de tussentijd ben ik bij seizoen 2 deze gaat gelijk over er in als of het gewoon nog het zelfde seizoen is.

De serie gaat over 4 vriendinnen ze waren met 5 maar er is er 1 vermist zij blijkt vermoord te zijn. De meiden worden lastig gevallen door A. Die hun geheimen kennen net als hun vriendin die dood is. De serie is meeslepend en spannend en ik blijf maar kijken. Gelukkig had ik geen huiswerk in de vakantie ja op 1 ding na maar dat is al klaar. Waardoor ik lekker veder kon gaan kijken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten