maandag 1 januari 2018

Opgemaakt November en December 2017

In november was ik het vergeten te filmen, dus dacht ik ik ga december er bij doen. Toen ging me pc kapot maar me mandje stroomde in de tussentijd erg over. Dus ga ik het even op deze manier doen. Door foto's te plaatsen van de producten die zijn opgemaakt. En er bij te schrijven wat ik er van vond. Voor mij is het even terug back to basic.

Ik heb per foto 3 producten die ik met jullie ga behandelen. Ze zitten wel bij soort voor zo ver dat ging natuurlijk. Laten we maar snel beginnen.


Alvira deep cleansing peel off mask choarcoal & acai extract: dit masker vond ik lastig aanbrengen. Maar het resultaat was wel fijn. Of ik het opnieuw zou kopen weet ik nog niet.

Montagne Jeunesse mud pac: dit masker is heel fijn. Het werkt fantastisch en deze koop ik zeker weer.

Mascot Europe facial sheet mask with wine extract & retinol derivative: dit masker deed niet veel voor mijn huid, waardoor ik het niet snel weer zou kopen. Maar als sheet mask is hij wel fijn dus een twijfel geval. Maar voor wat je er voor betaald hoe je het weer niet te laten.Jumbo wattenstaafjes en Jumbo wattenschijfjes: hier valt weinig over te zeggen ze werken gewoon prima. Heb ze al weer in gebruik.

Jumbo gezichtsreinigingsdoekjes normale huid: deze doen ook prima hun werk, heb alweer het volgende pakje in gebruik.

Bodybenefits nail polish remover: een prima basic nagellak remover. Werkt prima alleen niet bij glitters maar daarvoor gebruik ik een anderen. Heb alweer een nieuwe in gebruik.


Life care reinigende poriënstrips 2x: van deze heb ik er al zo veel opgemaakt, ook zijn ze in de tussentijd vernieuwd maar ze blijven fijn.

Vichy double glow peel mask: dit masker vind ik niet zo, het peel off effect heeft hij bij mij niet zo heel erg. Deze zou ik niet weer opnieuw halen.

Dr. van der Hoog crazy crandberry kant en klaar masker: dit masker vind ik heerlijk. Ik heb hem nu al verschillende keren gehad en ben er nog steeds blij mee. Deze komt zeker nog veel vaker.


Jumbo berry blossom douchegel: over deze was ik in het begin niet zo dool op. De geur vond ik nogal sterk en werd er lichtelijk misselijk van. Na een tijdje ben ik hem toch gaan gebruiken omdat hij toch op moest. Doordat de geur is afgenomen van sterkte was hij een stuk fijner in gebruik. Wel is de verkapping niet echt val bestendig na 1x vallen was de dop al afgebroken. Maar wel fijn als je even niet meer weet wat je kan halen voor een goedkoop bedrag.

Prodent white now glossy chic tandpasta: ik hou van whitning tandpasta sinds mijn beugel eruit is. Het zorgt er net voor dat me tanden niet nog geler worden dan ze nu al zijn. Echt witter worden ze er niet door mijn geler ook niet. Een mini staat er al weer van in gebruik.

Spa indulgenge body scrub cherry blossom: deze scrub was heerlijk in gebruik ook doe je lekker lang met deze pot wat logisch is met 1 kilo aan scrub voor weinig geld. De geur deed me denken aan snoepjes van mijn kindertijd. Ik zou hem zo weer gaan halen.


8x4 pure calla fower watermelon seaweed deo: deze deo heb ik al een keer eerder gehad. In de tussentijd is de verpakking wel veranderd waardoor ik dacht dat deze nieuw was. De geur vind ik lekker en het is een prima thuis deo. Voor de geur zou ik hem zo opnieuw halen.

Dove go fresh pear & aloe vera scent deo: deze deo beschermt goed en de geur is heerlijk. Hij doet goed zijn werk en ik zou zo meer producten van deze lijn willen halen.

Isabel haarlak: dit is een goede buget haarlak. Wel is hij wat plakkerig aan het haar waardoor ik toch een ander zou nemen.


Nivea body oil in lotion vanilla: deze vind ik heerlijk. Het verzorgd mijn huid goed en het heeft een heerlijke warme geur. Deze gaat zeker vaker komen.

Mini The Body Shop vitamine E nacht crème: dit is mijn 2de mini. Hij is fijn maar ik merk dat hij minder voor mijn huid doet dan eerst.

Etos voetverzorging voedende crème: dit is en blijft mijn favoriete voeten crème, heb nu een andere in gebruik maar deze komt snel weer terug.

Etos eye cream hypoallergeen: deze is fijn. Hij gehydrateerd de huid onder de ogen goed maar tegen donkere kringen is hij niet heel erg geschikt.

Mini Shiseido ultimune power infusing concentrate: dit is een heel fijn product hij deed wonderen voor mijn huid. Maar snel zou ik hem niet kopen door de prijs.


Tester L'oréal elivive extraordinary oil krulverzoring oil-in milk: dit product is eigenlijk bedoeld voor krullend haar, dit heb ik niet echt, wel en slag als het langer wordt. Maar zelfs voor mijn stijl/slag haar werkt het ook goed. Het is minder pluizig na gebruik.

Tester Lancaster 365 skin repair serum: deze was wel oké veel verschil of iets bijzonders merkte ik niet.

Voor alle 4 de geurtje geld eigenlijk het zelfde ik wil ze in een normale verpakking!
Tester Gorgio Armani Si:

Mini Givenchy live irrésisible:

Mini Dior j'adore:

Mini mon Geurlain:


Etos make-up fixing spray long lasting: deze vind ik fijn werken. Heb nu de limited edition weer in gebruik.

Hema foaming shower gel sprakling fun: dit was een wat rare shower gel, ik verwachte wat anders er uit te krijgen maar het was wel leuk. Ik denk dat ik meer van dit soort producten zou gaan halen.


Essence lash princess volume mascara: deze mascara was fijn in gebruik maar dat geld voor alle 3 die zijn opgegaan. Deze zou ik net als de waterproof mascara weer eens willen.

Catrice lashes to kill mascara:

Catrice lashes to kill waterproof mascara:


4x half make-up sponge

2x coconut care lip balm: deze zijn erg fijn en lekker goedkoop. Ik ga dit jaar maar weer eens wat inslaan aangezien in aardig door mijn voorraad heen ben.

Cien tropical summer wild hibiscus lip balm: deze was fijn. Hij zat in een winactie die ik had gewonnen. Jammer genoeg was hij van limited edition.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten