dinsdag 16 januari 2018

Review Max & More 3x gel nail polish in nude, rose quartz en classic red
Per stuk verkrijgbaar voor €1,49

Elk flesje bevat 5 ml en er zit een handleiding bij. En op de verpakking staat dat hij 14 dagen moet blijven zitten.
Nude: normaal ben ik niet zo van de nude kleuren. Maar deze vind ik best wel mooi, ook omdat hij niet mat is. Hij heeft hele subtiele glitters er in zitten die goed te zien zijn in het licht. Voor mij is dit ook de 1ste die ik probeer van een gel lak met lamp gebruik in het algemeen. De lak vind ik wat stroperig maar dit hoort misschien ook wel, want ja ik heb hier geen ervaring mee (tot nu toe dan). In de handleiding staat dat je eerst je nagels schoonmaak met aceton remover en dan een base coat aan brengt voor dat je met de gel lak aan de slag gaat, dit is ook wat ik gedaan heb. In de handleiding staat je dat 2 lagen moet gebruiken wat inderdaad een mooier resultaat geeft dan 1 laag. Per laag gaat het 2 tot 4 minuten onder de lamp om te drogen ik heb gewoon 4 minuten gedaan voor de zekerheid. Hierdoor ben je wel ongeveer 10 minuten per hand bezig maar het resultaat mag er zeker zijn.

Zelf had ik last van luchtbellen er in, dat bleek na 5 dagen natte lak te zijn, waardoor ik ze eraf kon halen. Volgens de handleiding is dat een heel gedoe, met weken en folie gebruiken. Maar dit was totaal niet nodig. Nagellak remover met aceton erop leggen even laten weken en ik kon het er zo vanaf trekken als een peel-off nagellak wat veel makkelijker gaat. Dit kan ook komen door de base coat die ik gebruik namelijk Essence multi talent all in one complete care base & top coat.Rose quarts: deze was al mooi met 1 laag. Wel had ik luchtbellen er in zitten. Wat ik precies fout doe weet ik niet als jullie het weten laat het dan even weten. Ik kon het na 4 dagen het er al afhalen.


Classic red: deze was al mooi met 1 laag. Ook nu had ik weer luchtbellen er in zitten, maar ik denk het probleem gevonden te hebben ook al weet ik dit niet zeker. Ik denk dat het komt doordat er teveel lak op de nagel zit. Na 4 dagen knapte er een luchtbel waardoor ik het eraf kon halen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten