vrijdag 8 juni 2018

Foto op Canvas

Hallo allemaal,

Een tijdje terug werd ik benaderd door fotofabriek.nl met de vraag of ik een foto op canvas wou testen en daar een artikel over wou schrijven. Het duurde bij mij even voordat het geland was. Ik was gevraagd voor mijn aller eerste samenwerking. Ik was perplex en heel erg blij tegelijk. Ik ging naar me ouders toe om het te vertellen. En zij waren blij voor me, en ik heb het gevoel dat me vader het niet echt goed kon besefte wat er gebeurd was, als ik naar zijn gezicht keek.


Daarop kwam gelijk de vraag welke foto ik wou. Dit was heel simpel. We hebben maar 1 familie foto waar we allemaal op staan. Deze hangt ook beneden en is ongeveer even groot als het canvas. De mijne staat nog, maar gaat zeker snel opgehangen worden. Moet ik wel daarna de boel schoonmaken dus ik denk dat het van de zomervakantie gaat worden. Om het nu te gaan doen zie ik nog even niet zitten (het schoonmaken dus) met stage, stageopdrachten en nog 2 examens die al heel snel weer komen.

Dit is de foto die beneden hangt. 28x20. (ik had hem nagemeten om te kijken hoe groot hij ongeveer is zodat ik een beeld kon maken voor de grote van het canvas).

En dit is het canvas geworden 30x20.

Zoals je ziet zijn de kleur wel wat anders, maar dan moet ik er wel bij zeggen dat ik hem op me bed had liggen toen ik de foto maakte en de zon er op scheen. In het echt is hij meer richting de foto daarboven als je kijkt naar de kleuren.

De kwaliteit voelt goed aan. Hij is mooi afgewerkt aan de achterkant. De foto zelf is iets uit gezoemd om zo maar te zeggen, maar is nog steeds duidelijk. En dan te bedenken dat toen ik de foto uploadde op de site voor het canvas dat er bij stond matige kwaliteit. Hij is nog steeds scherp en ben echt mega mega blij er mee. Deze krijgt een mooie plek op mijn kamer zomenteen.

Echt waar dit is echt een aanrader. Het is zelfs zo dat me moeder er nu al aan zit te denken om de vrachtwagen waar me vader nu op rijdt ook zo te gaan doen. Wil je dit ook klik dan hier dan zit je gelijk op de canvas pagina van fotofabriek.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten