maandag 18 juni 2018

Opgemaakt mei 2018


Hallo allemaal, een beetje laat maar hier is als nog de opgemaakt van vorige maand. De producten van deze maand heb ik nog even apart staan die komen later nog aan de beurt.Jumbo scheer schuim gevoelige huid (mannen afdeling): deze was helemaal niet fijn in gebruik. Ik sneed me vaak en de scheermesjes waren heel snel bot.

Aussie miracle moist shampoo: deze is echt heerlijk ik vind het jammer dat hij op is.

Etos shower cream milk & honey: het zelfde geld voor deze echt een aanrader.


Essence time to wake up face sheet mask: deze was echt fijn. Ik heb hem zelf niet in de ochtend gebruikt maar in de middag. Mijn huid knapte heel erg op.

Mascot Europe moisturizing shea butter leave-on facial mask: deze voedde de huid goed. Maar echt goed intrekken deed deze totaal niet, meer dan de helft heb ik er weer afkunnen halen na ongeveer een half uur.


Jumbo gezichtsreinigingsdoekjes gevoelige huid: hiervan heb ik er al meerdere opgemaakt. Maar ik heb bij deze nu dat hij niet meer al mijn make-up verwijdert, zeg maar ongeveer de helft laat hij zitten.

The Body Shop camomile gentle eye make-up remover mini: deze blijft fijn. Dit is al mijn 2de mini, geen rode ogen, doet goed zijn werk.

Jumo wattenschijfjes: deze gaan elke maand wel op, gewoon prima wattenschijfjes zelf nu nog dat ze wat pluizen.


Catrice make-up sponge/beauty blender: deze was heel fijn in gebruik, maar nu is het tijd om afscheid van hem. Hij begin erge plekken van slijtage te tonen en de concealer blend hij niet meer goed.


Catrice prime and fine pore refining anti-shine base: deze heb ik al vaker opgemaakt, het was ook de 1ste primer die ik had. Hij werkt goed en doet wat hij beloofd.


Max Brand  X mascara volume boost 001: aan het borsteltje zeg je prima mascara in gebruik een drama. Ben echt heel maar dan ook heel erg blij dat hij eindelijk op is.

Essence stay all day 16h long-lasting concealer: dit is een fijne concealer maar om eerlijk te zijn die van Catrice heeft wel mijn voorkeur. Maar dit is wel een prima vervanger.

Max & More liqued eyeliner: een hele fijne dunne pen. Hij werkt fijn en is goed precies aan te brengen.


Kruidvat orginals dagcrème vitamin E: dit is een goed dagcrème. Ik merkte wel dat hoe langer ik er mee deed hoe minder goed hij verzorgde.

Nivea calm & care deo: een deo die al heel lang in huis was, maar dan ook heel lang een paar jaar.

The Body Shop mango zeep: een hele fijne zeep. De geur is lekker en zorgt er voor dat de hele badkamer lekker ruikt. Hij schuimt lekker en droogt de handen bijna niet uit.


Essence reinigings borstel: deze is heel hard. En echt lang doe je er niet mee omdat hij gewoon niet schoon te krijgen is.

Essence mini parfum like a day in paradise en like a day in a candy shop: allebei zijn het lekker geuren wel wat zoet en kinderlijk soms. Maar wel goed te dragen.


2x tester Clinique liqud facial soap mild: deze is echt heerlijk. Het pakt als tester al alle problemen aan in mijn gezicht. Echt van deze wil ik een keer de full size.

Karton nagelijf

Geen opmerkingen:

Een reactie posten