vrijdag 13 juli 2018

Opgemaakt juni 2018

Hallo allemaal, wat is deze maand toch weer omgevlogen. Zelf ben ik bezig nu met de laatste dagen van stage en dat is het bijna vakantie, nog niet officieel maar echt school heb ik dan ook niet.Tester Dr. van der Hoog poedermasker schuimende reiniging: zelf zit in hun tastpendel. En deze is best wel fijn, hij schuimt maar wordt ook hard echt bizar gewoon.

Mascot Europe gezichtsmasker mexican skull design: hiervan hebben jullie op mijn insta een foto voorbij zien komen. Dit masker is echt heerlijk echt een aanrader.

Max Brands facial sheet mask kitty face: dit masker is lekker en doet zeker zijn werk. Maar eruit zien als een kat vind ik deze niet zo geslaagd.


Chilly silx harsstrips gevoelige huid: deze zijn pijn verlichtend hier merk ik niks van. Wel merk ik dat de wax moeilijk te verwijderen is, deze ga ik niet meer halen.

Vogue for women extravagant parfum deo: deze kwamen we nog tegen in een kast. Een prima deo voor thuis, maar te slap voor buiten de deur.

Cien refreshing facial wipes: deze zijn fijn en heel goedkoop. Ze verwijderen je make-up goed. Met de vorige had ik problemen maar dat had ik met deze ook, komt waarschijnlijk door het aanbrengen met een sponge waardoor het wat lastiger weg te halen is bij de wangen en kaaklijn.


Essence winter dreamin'fluffy snow touch hand cream: deze was heerlijk. Maar jammer genoeg limited edition.

Mini The Body Shop coconut shower cream: deze vind ik zalig. Ik wil gewoon meer van deze lijn.

Jumbo wattenschijfjes: echt zo goed als elke maand gaat er wel een pak erdoorheen.


Essence mini parfum like a million miles away: deze is heel kinderlijk, zoet. Maar als je niet te veel opdoet prima te dragen.

Jumbo scheer gel (mannen) gevoelige huid: deze ruikt licht mannelijk maar ook weer niet. De delen voor de gevoelige huid zitten ook in die voor vrouwen en ik vind hem heel erg fijn werken.

Isabel haarlak: een goedkope prima werkende haarlak.


Nivea dry comfort plus deo: deze beschermt goed. Wel droogt hij de oksels wat uit.

Philip Kingsley elasticizer: deze doet zeker zijn werk. Maar zelf ben ik wel blij dat hij op is. Je hebt er niet altijd tijd voor. Waardoor z'n product vaak toch wel in de weg staat.

Max & More jojoba oil lipbalm: deze is fijn voor de lippen.


Essence all about matt! fixing compact powder: dit is mijn favoriete compact powder. Ik heb nu wat anders in gebruik en is mis hem nu al.

Max Brands M eyeliner 001: deze was heel erg fijn. Je kan er goed precies mee werken. Jammer dat hij wat grijzig wordt als hij opgaat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten