donderdag 25 oktober 2018

Ondernemend Gedrag challenge 5 trendwachter voor een dag

Hallo allemaal,
Vandaag even een ander soort artikel dan normaal. Namelijk een artikel voor het afronden van een project/challenge voor school van het vak ondernemend gedrag.
Voor deze project/challenge heb ik toestemming van mijn docent om mijn blog hiervoor te mogen gebruiken. 

Deze project/challenge gaat over een trend voor de komende 1 tot 5 jaar. Die je moet gaan uitleggen. Zelf heb ik gekozen voor adventskalender.


Ieder jaar komen er steeds meer adventskalenders erbij. De chocolade kent iedereen wel. Maar ook zijn er steeds meer beauty adventskalenders. Van make-up- tot verzorgingsproducten, maar ook met knutsel spullen voor de kinderen.

Goedkope merken maar ook duren merken komen met een adventskalender.
Dit is maar een tijdelijke trend elk jaar, maar er wordt wel naar uit gekeken elk jaar weer. En elk jaar wordt het weer meer en meer.

Zelf haal ik elk jaar ook meer adventskalender in huis. Hieronder staan de adventskalenders die ik zelf al heb liggen. Op instagram komt in december weer de foto's met wat er die dag in het vakje zit. Zoals ik elk jaar doe.


Niet elke adventskalender is het zelfde. Die van Catrice is een DIY kalender. In dit geval ik het een grote doos, met daarin kleine doosjes en losse producten waardoor je zelf kan bepalen wat je wanneer in het doosje doet voor welke dag. Zelf ga ik dit niet doen, ik hou het zoals het is, en ga het gebruiken als grabbelton. Dan blijft het nog spannend wat je er uit haalt.
Dierproefvrij.


De adventskalender van Essence. Van deze vind ik de voorgeving mooi, het is een kerstmarkt. Om bij de vakjes te kunnen komen moet je eerst een grote flap openen aan de zijkant om te zien welke dagen er onder zitten. 
Dierproefvrij.De adventskalender van The Body Shop. De dierproefvrije en vegetarische variant. Van deze vind ik het zo mooi dat hij er gewoon geweld eruit ziet. Ik heb de 25 dagen versie. Ook staan er op deze opdrachten om dichter bij de natuur te komen. En als je de doosjes omdraait na elke dag op dezelfde plek komt er weer een grote afbeelding te voorschijn.


De adventskalender van SPA exlusieves (onderdeel van Max brands). Deze komt bij de Action vandaan. Verder ken ik het merk niet. En ben erg benieuwd wat er in zit en hoe het zal bevallen.

Van alle nieuwe producten komt er natuurlijk een review online. 


Wat heb ik van jullie nodig?

Om deze project/challenge heb ik van jullie feedback nodig. Dus laat graag een reactie hieronder achter van wat jij er van vindt. De opdracht wordt donderdag 1 november 2018 ingeleverd op school.

Alvast bedankt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten