woensdag 28 november 2018

Mee naar de film Halloween 16+

Bron: YouTube

Ik ben naar deze film geweest met mijn ouders. Deze maand aan het begin waren ze 25 jaar getrouwd. En had ik gezegd dat ik ze wel mee wil nemen naar de film. Hun mochten kiezen. Mijn moeder heeft de film gekozen en me vader vond het goed. Zo doende zijn we hierheen gedaan.

Zelf hou ik wel van dit soort horror films. Het zijn meer de slash horror films (ik heb geen idee of het goed staat, maar volgens de spellingscontrole wel). En had ik hem al doorgegeven aan Netflix of ze hem willen toevoegen, dit doe ik vaker aan de hand van de filmagenda.

Wat vond ik van deze film. Ik weet niet of ik het voor verhaal ken, volgens mij niet. En ik weet niet hoe die heet en of die er wel is. Als je het weet laat het dan zeker even achter bij de comments want ik ben wel benieuwd. Er zitten best wel veel schik effecten in, die niet echt bang makend zijn tenzij wat ik dus had een stel mensen (meiden in dit geval) die keihard begonnen te schreeuwen en tegen de stoelen aan begonnen te trappen. Op zich was dit wel storend maar als je weer in de film zit had je niet echt last van ze. 

Het verhaald vond ik goed. Er zijn mij wel wat dingen opgevallen zoals hebben alle Amerikanen echt zulke scherpe messen in huis!? Maar aan de andere kant het is maar film.

Veel ga ik er niet over verklappen anders is de lol er ook vanaf.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten