zaterdag 1 december 2018

Mijn laatst gekeken films #16

To the Bone
Netflix original
Bron: YouTube

Dit is een film/documentaire over het leven met anorexia. Tijdens mijn opleiding bij de gezondheidszorg heb ik er al een keer een werkstuk over gemaakt. Maar dan als nog, ik weet er op zich best wel wat/veel van. Maar dit maakte als nog een hele erge impact op me terwijl ik wist wat ik kon verwachten.

Inferno
Netflix
Bron: YouTube

Deze film gaat over aanwijzingen voor een soort van een menselijk vernietigingswapen. Om het zo maar te omschrijven. Het is meer een heel erg dodelijk virus voor de mens.


Beauty and the Beast 2017
Disney
Netflix
Bron: YouTube

Dit is de life-action versie.

Ik vond het heerlijk om hiernaar te kijken. Tot volgens mij een jaar geleden, maar dat weet ik niet zeker (een ouder artikel van mijn laatst gekeken films) heb ik de oorspronkelijke versie gekeken op Netflix.

Maar deze vind ik zo leuk dat ik hem graag nog op dvd wil hebben.


Wonder Women
DVD
Bron: YouTube

Van deze had ik een keer de trailer gezien bij een andere film in de bioscoop. En toen had ik al iets van deze moet ik hebben.

Zelf ben ik hem gaan kijken toen mijn fiets weg was voor reparatie, waardoor ik er 2 dagen over gedaan heb maar dat ging gewoon prima.

Je leert haar kennen, haar geschiedenis en waarom ze haar eiland verlaten heeft.


Pacific Rim
12+
Opgenomen van tv
Bron: YouTube

Deze film is het 1ste deel, van het 2de deel heb ik alleen nog maar de trailer gezien en die vond ik goed. Later in de tv gids kwam deze naam mij bekend voor en bleek het deel 1 te zijn.

Het gaat over mensen die de aarde beschermen tegen monster die uit de zee komen. Ze bedienen met z'n 2en een robot die tegen die monster kunnen vechten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten