maandag 29 april 2019

Samenwerking Studentendrukwerk.nl


Ik ben benaderd door studentendrukwerk.nl voor een samenwerking. Waarbij ik iets mocht uitkiezen. hierbij ben ik terecht gekomen bij de collegeblokken aangezien ik deze dingen bij mijn MBO opleiding verslijt. In de tussentijd zit ik al in de laatste periode van het schooljaar. En zijn er al zeker 3 blokken er volledig doorheen gegaan en 1 had het begeven nog voordat deze op was.Ik heb gekozen voor de volgende opties: Collegeblok spiraal A4 standaard. Met standaard off-white, enkelzijdig kleur, wit, transparant.

Mijn blok bevat 150 blz. en het schrijft lekker. En vooral het drukt niet door.


Het blok kan je naar je eigen smaak aanpassen. De eisen hiervan staan op de site aangegeven waar aan het moet voldoen.


Het blok is lekker stevig. Na een week weer school, hiervoor had ik 2 periodes lang stage met maar 1 dag per week school. Is het wel weer even wennen dat ik nu weer 5 dagen naar school ga. En met een zware tas, is het blok nog net zo goed als dat hij thuis binnen kwam. Ik heb al te horen gekregen van klasgenoten dat ze het een mooi schrift vinden. En dat is het zeker. Doordat hij naar jouw smaak aangepast is. Verder is hij lekker om te schrijven. En doordat ik gekozen heb voor een spiraal kan ik de verdelers die uit een ander collegeblok komen er weer makkelijk in gebruiken.

Maar dat is niet alles wat ze hebben. Op de site studentendrukwerk.nl staat nog veel meer. Als MBO student heb ik zelf geen scriptie maar deze kun je ook bij ze laten drukken, dat kun je hier doen. Voor mijn klasgenoten die na het diplomeren naar het HBO gaan is dat zeker een aanrader en voor alle andere HBO studenten ook.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten