maandag 1 juli 2019

Opgemaakt Juni 2019


Afgelopen maand was mijn lesrooster gewoon een chaos. Heel veel lessen vielen uit vanwege de examen die al afgenomen waren. Soms had je heel veel tussenuren en soms ging je maar voor 1 vak naar school. Of was er vrij geregeld door een ander deel van de klas en hadden ze het niet door gegeven. Lekker handig ook. Maar ja nu heb ik eigenlijk al vakantie. Nog niet officieel maar geen lessen meer. Dus laten we maar snel beginnen aan alles wat op gegaan is. Want deze maand ga ik beginnen met het schoonmaken en opruimen van mijn kamer, moet hoog nodig gebeuren.

PS vergeet niet mijn UW account te bekijken, er zijn nieuwe items toegevoegd veel is nu in prijs verlaagd en van de nieuwe items is een deel zelfgemaakt (en als je op volgen klikt daar krijg je een melding van wanneer er nieuwe items beschikbaar zijn).


Geen opmerkingen:

Een reactie posten