vrijdag 27 september 2019

Samenwerking webshop Fonu


Ik werd benaderd door Fonu voor een samenwerking. Hierbij mocht ik een product uitkiezen. Zelf had ik nog niet eerder van ze gehoord. Maar ik vind het zeker een leuke webshop. Bovenstaand hoesje heb ik uitgekozen.
Het gaat om een hoesje voor de iPhone 8 die ik heb sinds afgelopen april. 


Sinds ik zit te wachten op mijn nieuwe fiets, en eigenlijk daarvoor al bij mijn huidige fiets was het fietszadel afgebroken en kon ik terug lopen van stage naar huis. Na een week kon er pas een nieuw zadel op. Maar ik kom dood leuk er niet meer op. Vandaar nieuwe fiets besteld.

Maar sinds dien ga ik elke dag met de bus naar stage en op de woensdag naar school. En ik baalde op een gegeven moment doordat ik elke keer mijn hoesje los moest maken om mijn ov kaart goed op te kunnen bergen. Met dit hoesje is dit probleem opgelost. 

Het uiterlijk vind ik gewoon geweldig. Nog voordat ik antwoord had gegeven was ik al gaan kijken op hun site  naar wat hebben ze, en vooral toen ik zag spullen voor je mobiel zit die van mij erbij en wat hebben ze. Naast spullen voor de iPhone hebben ze nog veel en veel meer merken en modellen. 
Sinds ik hem binnen heb ben ik hem gelijk gaan gebruiken. En wennen dat dat was in het begin, normaal kon ik gewoon bij mijn scherm maar dat is nu anders. Ook met het spelen van spelletjes was het nogal wennen. Ik ben nu nog niet helemaal gewend eraan. Maar dat komt goed. Ben er onwijs blij mee. En het is zelfs zo erg dat mijn moeder gelijk is gaan kijken voor ook z'n soort hoesje. Doordat het toch een steviger idee geeft dan alleen een hoesje op de achterkant en een glasbeschermer aan de voorkant.
En met de bus reizen gaat nu een stuk makkelijker doordat je sneller bij je ov kaart bent, en beter kan zien heb ik hem nog. Wat nog wel echt maar dan ook echt wennen is, is hem in mijn zak hebben. Bij een normale stoel zonder leuningen gaat dit prima maar op kantoor heb ik hem nu naast me liggen. Merk dat ik daardoor toch sneller kijk dan eerst. En plezier heb ik er nu al van. Zeker doordat ik dacht dit is niks voor mij. Maar was gewoon spontaan verliefd op dit hoesje. Echt waar Fonu bedankt hier voor.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten